x

Dear live i København i aften med markante gæster

Dear live i København i aften med markante gæster

I aften kan man opleve Dear med D-A-D-trommeslager Laust Sonne i front i Pumpehuset i København. Og det bliver en lidt speciel koncert, for der kommer markante gæster. Ved Dear-koncerten medvirker Dicte, og som opvarmning kan man opleve det nye danske band Viva Vertigo, hvis kommende debutalbum er produceret af Sune Rose Wagner, der ellers har travlt med at erobre verden sammen med Sharin Foo i The Raveonettes.

Dear er i studiet nærmest et enmandsband alias Laust Sonne og udgav som sådan for nylig sit andet album, det anmelderroste, grooverockende "Billy B", efterfølgeren til 2001’s "Nice Noizy Toys". Det nye album er produceret af Sonne i samarbejde med den efterhånden allestedsnærværende Superheroes-sanger Thomas Troelsen, der også har produceret for Junior Senior, de gendannede Darleens og Learning From Las Vegas. "Billy B" udkommer i starten af 2004 i resten af Skandinavien.

Live er Dear imidlertid fem personer, og i aften så én til, altså Dicte. Måske ikke helt overraskende, da læsere af sladderblade, og for den sags skyld også mere seriøse magasiner, vil vide, de Sonne og Dicte også danner par privat, og i øvrigt medvirker på hinandens nyeste plader – for Dictes vedkommende den aktuelle "Gone To Texas".

Som opvarmning kan man altså som nævnt opleve Viva Virtigo, som ikke mange, heller ikke koncertarrangøren, ved ret meget om endnu. Men når Sune Wagner er involveret, er der nok god gang i musikken.

Inden Dear-koncerten kan man i øvrigt kl. 18.30 opleve Dear give en lille minikoncert i Guf-pladebutikken på Nørrebrogade i København.

Dear spiller endnu to koncerter på sin efterårsturné:
28.11. Gimle, Roskilde
29.11. Rytmeposten, Odense


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA