x

Klub Geyser Festival er klar i denne weekend

Klub Geyser Festival er klar i denne weekend

Sidste år kunne Klub Geyser Festival blandt andet præsentere morgendagens singerson-writer-navne, hvor koncerter med blandt andre Chimes And Bells, Il Tempo Gigante og den radiohittende Hannah Schneider beviste, at festivalen har fingeren på pulsen indenfor genren. I denne weekeend løber festivalen endnu en gang stablen med navnene The Broken Beats, Claus Hempler og Mouritz/Hørslev Projektet (billedet) øverst på plakaten.

Årets festival, der primært har fokus på singersong-writer-musikken, præsenterer også mere ukendte navne som The Way To The Cake, Jacob Speake og den engelske sangerinde og sangskriver Betty Steeles. Det er et erklæret mål at præsentere både nye talenter og oversete navne til Klub Geyser Festivalen, og arrangementet spænder over genrer som svensk afropop, rhythm & blues og folkrock.

Af de mere etablerede navne kan både Claus Hempler og The Broken Beats, der udgav albummet "You're Powerful, Beautiful And Extrodinary", nævnes. På festivalen kan den pladeaktuelle gruppe Mouritz/Hørslev Projektet også ses. Gruppen har netop udgivet det andet album med navnet "Blik, Bang, Bang", som GAFFAs anmelder gav fire stjerner med og skrev blandt andet:

"I forhold til den udmærkede, forholdsvis afdæmpede 2007-debut "Så Er Det Sagt" er numrene på "Blik, Bang Bang" betydeligt mere rockede og dansable - og så springer Hørslev også ud som sangerinde på flere numre, med nogenlunde held. Teksterne om hverdagens og kærlighedens glæder og genvordigheder og eksistensen i stort og småt er vanen tro på højt niveau, og melodierne holder, ligesom den diskrete elektronik fungerer fint."

Mouritz/Hørslev Projektet kan opleves med de andre kunstnere i denne weekend fra torsdag den 17. til lørdag den 19. september i Kulturhuset på Islands Brygge, når Klub Geyser Festival skydes i gang. Billetter til festivalen kan købes i indgangen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA