x

Pavement gendannes

Pavement gendannes

Der har været et hav af historier de senere år om en gendannelse af det amerikanske band Pavement, der blev opløst i 1999 efter udgivelsen af albummet "Terror Twilight". Men nu hævder en lang række amerikanske websider, at pålidelige kilder har informeret dem om, at gruppen vil blive gendannet i 2010.

Brooklyn Vegan var først med historien 15. september, og idag kan både Pitchfork og Entertainment Weekly fortælle, at de har været i kontakt med pålidelige kilder, der fortæller at Pavement vil blive gendannet om et år for at spille i Central Park i New York 21. september.

I den oprindelige historie blev der spekuleret i, at bandet ville spille i alt fire koncerter i Central Park, men lige nu holder de øvrige medier sig til at sige, at der kun er tale om en enkelt koncert. Rygter om festivaljobs på Coachella og en regulær turné er desuden lige nu primært ønsketænkning.

Bandet har ikke optrådt sammen siden 1999, men i efterfølgende år har medlemmerne ikke været afvisende for en eventuel gendannelse, selvom frontmand Stephen Malkmus havde travlt med solokarrieren, og de øvrige medlemmer har fokuseret på projekter som Silver Jews, Preston School Of Industry, Spiral Stairs, Marble Valley og Sonic Youth.

Gendannelsen er endnu ikke blevet officielt bekræftet, men vi følger naturligvis udviklingen opmærksomt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA