x

The Airborne Toxic Event spiller igen i Danmark

The Airborne Toxic Event spiller igen i Danmark

Frontmanden Mikel Jollett har ikke haft en nem tilværelse. Efter hans mor fik konstateret cancer, brød han med sin kæreste og fik selv konstateret en sjælden cellesygdom. Det fik Mikel Jollett til at kaste sig sangskrivningen og lavede gruppen The Airborne Toxic Event. Nu kan indie-gruppen igen ses i Danmark, nærmere bestemt i Lille Vega i København.

The Airborne Toxic Event henter deres inspiration i The Cure og Velvet Underground og er hurtigt blevet kendte for deres afsmittende energi på scenen, der især ses på den klassisk uddannede violinist Anna Bulbrook, som er set crowdsurfe ved flere af gruppens koncerter.

Indie-gruppen har siden sidste danske koncert, der også fandt sted i Vega, udgivet albummet "The Airborne Toxic Event", som er blevet rost fra flere sider. Blandt har U2's bassist, Adam Clayton, ifølge en pressemeddelelse sagt, at han holdt meget af singlen og ville lytte til albummet resten af året. GAFFAs anmelder var også begejstret for udgivelsen og gav Mikel Jolletts band fem stjerner og skrev blandt andet i anmeldelsen:

"Los Angeles-kvintetten er blevet beskyldt for at lyde for meget som Arcade Fire. Slægtskabet er der, og på den fremragende 'Sometime Around Midnight' får Win Butler og co. konkurrence til stregen. The Airborne Toxic Event er en opløftende debut for et band, der spiller, som var de i en svimlende lykkerus."

Koncerten finder sted den 27. november i Lille Vega i København, og forsalget starter den 18. september. Billetter til koncerten kan findes via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA