x

Grizzly Bear medvirker på New Moon-soundtrack

Grizzly Bear medvirker på New Moon-soundtrack

Den første filmatisering af den populære bogserie "Twilight" var ikke kun et stort hit i biograferne sidste år, men også soundtracket til filmen med bidrag fra bands som Muse, Linkin Park og Blue Foundation var en salgssucces med 2,2 millioner solgte albums. Nu er der kommet flere detaljer op omkring opfølgeren, hvor Grizzly Bear, Death Cab For Cutie og The Killers også skulle være at finde.

Med de to bands placeret på soundtracket, er det en særdeles stærk opstilling af rock- og indiebands, som "New Moon"-soundtracket kan præsentere. GAFFA har i forvejen skrevet om Thom Yorke og Bon Ivers bidrag til albummet, og snart skulle den endelige trackliste til albummet være klar. Gruppen Death Cab For Cutie har allerede udsendt nummeret "Meet Me on the Equinox", som skulle være den eneste sangtitel, der endnu er offentliggjort.

Alexandra Patsavas, som står for sammensætningen af soundtracket, udtalte sig om soundtracket til The New York Times. Ifølge Patsavas, er "New Moon"-albummet et eksempel på en ny tilgang til at lave soundtracks, hvor filmens historie får en større betydning for valget af sange.

"Der er meget mere dyster film en den første. Der er meget tabt kærlighed, så kunstnerne kommer til at afspejle det afsavn. Der kommer mange akustiske instrumenter og meget a cappella-sang. Dette soundtrack har helt sikkert en mere indie-følelse over sig end det sidste."

Grizzly Bear er dermed et af de annoncerede bands, som kan give den rigtige indie-stemning til vampyrfilmen. Gruppen har med "Veckatimest" i forvejen udsendt et af årets mest spændende albums, som de også fra GAFFAs anmelder blev rost for med fem stjerner og med sætninger som "en af de stærkeste og mest interessante plader i år".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA