x

Sunstroke PM udgiver debut med live-dvd

Sunstroke PM udgiver debut med live-dvd

Sunstroke PM overraskede i foråret ved at annoncere en koncert på VoxHall i Århus, hvor de ville give 100 kroner til dem, der mødte op og så koncerten. Da nyheden dukkede op omkring 1. april, troede mange, at der var tale om en aprilsnar, men den var god nok. Koncerten blev ved samme lejlighed optaget af et kamerahold, og det har nu resulteret i at bandet kan tilføje en dvd til debutalbummet, når funkgruppen udsender "Free To Funk" til oktober.

Den danske gruppe spiller original funkmusik, der trækker på inspiration fra især funklegenden Sly Stone. Grundlæggeren af bandet, Jesper Karkov, fortæller i en pressemeddelelse om bandets fascination af fortidens store funknavne: "Sunstroke PM spiller musik, der taler til kroppen. At spille musik, der holder funklegendernes sjæl i live, er en af de smukkeste ting, man kan gøre."

Den 9. maj i år spillede Sunstroke PM deres berømmede koncert, hvor VoxHall var fyldt godt op ikke mindst på grund af gruppens lille mediestunt. Det energiske funkband sørgede for en festlig koncert og fire af numrene fra koncerten kan nu ses på den medfølgende dvd.

Debutalbummet "Free To Funk" udkommer den 24. oktober, hvor gruppen i den forbindelse vil arrangere endnu en stor event i det århusianske. Klip fra koncert-dvd'en og musik fra den kommende plade kan høres på Sunstroke PM's Myspace-side.

Trackliste:

CD:

 1. Move out
 2. MP3 ain't no woman
 3. Bebop back
 4. Shine on you tomorrow
 5. Sugartop
 6. Say it out loud
 7. Weekend Cinderella
 8. Monday night project
 9. How do you feel?
 10. I can´t control my feet
 11. Don´t you cry to me

DVD:

 1. MP3 ain't no woman
 2. How do you feel?
 3. Sugartop
 4. Monday night project

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA