x

Kulturministeriet afholder gratis klimakoncert

Kulturministeriet afholder gratis klimakoncert

COP Kreativ 2009 er et arrangement i klimavenlighedens tegn, hvor 24 projekter fra studerende fra blandt andet Danmarks Designhøjskole dyster om at vinde kulturministeriets klimapris. Store kanoner indenfor det internationale klimaarbejde besøger konferencen, og COP Kreativ 2009 byder samtidig på en række danske bands og dj's, der kan opleves på Arkitektskolen Holmen.

Den skæve performer og komponist Je M'appelle Mads åbner klimakonferencen med en tidlig morgenkoncert, og om aftenen spiller The Wong Boys (billedet), Non + og dj Skytte & Wunderbaum, efter vinderen er blevet fundet blandt de studerendes projekter.

Først spiller den elektroniske trio Non +, der består af blandt andre Robin Hannibal, der er kendt for sine mange projekter som Boom Clap Bachelors og Quadron, og Lulu Rouge-sangeren Tuco. Gruppen har gjort sig bemærket i både P3's Karrierekanonen og til årets Spot Festival, hvor de har imponeret med deres elektroniske popmusik.

The Wong Boys fortsætter klimafesten efter Non + og må siges at være hovednavnet på den store klimakonference. Gruppen har fået gode live-anmeldelser af GAFFAs anmeldere, der også har rost debutalbummet som værende "medrivende og originalt". Duoen spiller deres egen form for elektro-partypunk og er med deres nedbarberede beats og energiske show en garant for en fest til klimakonferencen.

Kulturministeriet har med COP Kreativ 2009 skabt rammerne for en festlig dag i klimaets tegn, og inviterer alle interesserede til arrangementet, der er ganske gratis. Klimakonferencen med de tilhørende koncerter bliver afholdt den 26. september på Arkitekthøjskolen Holmen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA