x

Nephew inviterer til efterfest på turnéen

Nephew inviterer til efterfest på turnéen

I sidste uge kunne Nephew præsentere kvartetten The Floor Is Made of Lava som opvarmning for gruppen på hele deres turné. Nu inviterer den danske gruppe også på efterfester, hvor medlemmer af de to grupper vil agere dj's og spille deres eget favoritmusik for publikum.

Den annoncerede turné med Nephew omfatter 16 store spillesteder overalt i landet, hvor det nye platinsælgende album "DanmarkDenmark" igen kan blive luftet for publikum. De annoncerede efterfester foregår efter cirka halvdelen af koncerterne, og der kan man høre dj-sæt fra begge gruppers medlemmer, hvis man har købt en særlig efterfestbillet.

Nephew har over sommeren spillet på en lang række festivaler og har høstet stor ros for deres imponerende liveshows. Koncerten på årets Skanderborg Festival er et af eksemplerne på det danske bands evne til at forføre det danske publikum med deres elektroniske rock og snurrige tekster, og GAFFAs anmelder gav i den forbindelse også Nephew fem stjerner og skrev i sin anmeldelse:

"Den sprængte skala er kulminationen på næsten to timers imponerende koncertunderholdning. Med visuals i millionklassen, dramatisk lyssætning, høj og fuldfed lyd og hele tre gæstesolister. Det er svært at få øje på, hvordan Skanderborg-publikummet skulle kunne få mere for pengene denne lørdag aften."

Nephews store efterårsturné med The Floor Is Made Of Lava begynder i slutningen af oktober og kommer i løbet af en måned det meste af Danmark rundt. Gruppernes særlige dj-fester efter nogle af turnéens koncerter kan samtidig opleves på de anførte steder og tidspunkter nedenfor.

 

Dato og sted for Nephews efterfester:

29.10 København - Vega

30.10 Odense - Internationale Hus

31.10 Århus - Train (intet forsalg)

12.11 Kolding - Pit Stop

13.11 Aalborg - Nordkraft (intet forsalg)

14.11 Esbjerg - Industrien

20.11 Silkeborg - Vila

26.11 Randers - Teatersalen

28.11 Bornholm - Raschs Pakhus

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA