x

Dizzy Mizz Lizzy giver ekstrakoncerter

Dizzy Mizz Lizzy giver ekstrakoncerter

Det for nyligt gendannede Dizzy Mizz Lizzy med Tim Christensen i spidsen må stadig siges at være ekstremt populære, efter at deres genforeningsturné blev udsolgt på en formiddag, hvilket er inklusive den ekstrakoncert i KB Hallen, som blev annonceret samme dag. Nu lægger rocktrioen endnu fem ekstrakoncerter til deres "Reunion Tour 2010" og flytter Odense-koncerten til det mere rummelige Arena Fyn.

Aldrig før er en turné med et dansk rockband blevet udsolgt så hurtigt, og overraskelsen kom ikke mindst bag på gruppens medlemmer. Selve turnéen blev udsolgt på under et kvarter, hvor de første billetter til KB Hallen var dem, der røg hurtigst på omkring 15 sekunder. En overrasket Tim Christensen fortæller i en pressemeddelelse, hvordan han har siddet det meste af dagen i går, søndag, og besvaret emails fra fans, der ikke nåede at få en billet.

"Vi var godt klar over, at der var en stor interesse for at se os igen, men at den var så stor, har forbavset os. Det er både frygtindgydende og fantastisk. Det er en fornøjelse at være i så tæt kontakt med fanskaren og derved mærke begejstringen så direkte. Mellem 2 og 3.000 fans har skrevet, og det gør naturligvis et stort indtryk, når mange af dem ikke har kunne få billetter," fortæller forsangeren.

Den store respons har resulteret i ekstrakoncerter i København, Århus og Esbjerg, mens koncerten i Odense flyttes til Arena Fyn for at skaffe yderligere 3.000 billetter. Tim Christensen og resten af Dizzy Mizz Lizzy ved, at forventningerne til den omfattende turné i det nye år er tårnhøje:

"Vi er godt klar over, at den store interesse forpligter, og derfor vil Martin, Søren og jeg også gøre vores absolut bedste for at indfri de store forventninger," fortæller Tim Christensen.

Dizzy Mizz Lizzy er med kun to albums i bagagen bibeholdt deres popularitet som et af de største danske rockbands i landet og med flere hundredetusinder solgte albums, stor ros og priser har det gendannede band noget at have det i. Nu skal fans igen sidde klar ved tasterne, når salget begynder onsdag.

Billetter til de fem koncerter sættes til salg onsdag 23. september 2009 kl. 10:00 og man kan inden da finde billetterne via GAFFA Live.


De nye koncerter er:

26.03: Odense (Koncerten i Odense Idrætshal flyttes til Arena Fyn).

28.03: Esbjerg, Ekstrakoncert: Tobakken.

01.04: Århus, Ekstrakoncert: Scandinavian Congress Center.

16.04: København, Ekstra ekstrakoncert: KB-Hallen.

17.04: København: Ekstra Ekstra ekstrakoncert: KB-Hallen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA