x

Sanne Salomonsen spiller ekstrakoncert

Sanne Salomonsen spiller ekstrakoncert

Danmarks rockmama Sanne Salomonsen har ligget nummer et med sit comebackalbum "Unico" på landet albumhitliste i adskillige uger, da det udkom i foråret. Siden har sangerinden tilføjet flere og flere koncerter til sin omfangsrige tourplan, og nu spiller Sanne Salomonsen en ekstrakoncert i KB Hallen den 27. februar.

Efter lang tids sygdom kom Sanne Salomonsen tilbage og virkede til både at være ved fuld styrke og samtidig savnet af sit publikum. Det vidner den omfattende tourplan og ikke mindst to udsolgte koncerter i Horsens og i KB Hallen om. I foråret giver rockmamaen sit publikum rig mulighed for at høre de nye numre fra comback-udgivelsen "Unico".

Albummet var et comeback for rocksangerinden i mere end en forstand, da Sanne Salomonsen også for første gang i tolv år sang på dansk. Albummet og den tilhørende single "Taxa", der har fået platinstatus som downloadet nummer, fik også ros fra GAFFAs anmelder, der gav albummet fire stjerner og skrev:

"Som helhed er "Unico" en klassisk Sanne med alle sine faldgruber, men er der nogen, som kan bære en storladen dansk rockproduktion, så er det Sanne Salomonsen, der altid er 100 procent til stede i sangene."

Sanne Salomonsen føjer nu den 18. koncert til sin omfattende turné, der kommer det meste af landet rundt. Billetter til koncerterne på den nedenstående turné kan findes via GAFFA Live.


29-01 Portalen, Greve
30-01 Torvehallerne, Vejle
05-02 Horsens Ny Teater / UDSOLGT
06-02 Næstved Hallen
12-02 Svendborg Idrætshal
13-02 Stadion Halen, Holbæk
19-02 Comwell Kolding teater
20-02 Herning Kongrescenter
26-02 KB Hallen / UDSOLGT
27-02 KB Hallen EKSTRA
05-03 Odense Idrætshal
06-03 Gjethuset, Frederiksværk
12-03 NRGI Arena, Århus
13-03 Ålborg Kongres & Kulturcenter
19-03 Musikhuset Esbjerg
20-03 Tinghallen, Viborg
26-03 Silkeborghallerne, Silkeborg
27-03 Sønderborg Statsskole, Sønderborg


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA