x

Annasaid varmer op for Florence And The Machine

Annasaid varmer op for Florence And The Machine

Florence Welchs soloprojekt ved navn Florence And The Machine havde netop spillet en rost koncert til Beatday i august, da hun annoncerede endnu en koncert i Vega i oktober. Nu kan den danske gruppe Annasaid (billedet) glæder sig over, at Welch har kastet sin kærlighed på dem og vil have dem til at varme op for hende i Vega og på en mindre Europa-turné.

Annasaid har i forvejen gang i en lovende karriere, efter de danske fyre for nylig har underskrevet en kontrakt pladeselskabet Unity Records og har en turné, der fører dem rundt i både England og Tyskland, under opsejling. Nu kan bandet føje flere koncertdatoer til efterårets turné, der naturligvis fører dem forbi et udsolgt Vega, men også sender Annasaid til Belgien, Bruxelles og Holland.

Den danske indiegruppe er ikke helt uerfarne i at supporte internationale navne, der kommer til byen. I foråret varmede Annasaid op med en gang up-tempo indierock for de skotske helte fra Glasvegas, som de dengang betegnede som det "absolut største band", som de havde spillet før. Tilfældet vil det, at Florence And The Machine også har varmet op for det skotske band, men om det har indflydelse på valget af de danske supportere vides ikke.

Annasaid har med deres kommende store jobs taget hul på et spændende kapitel af deres udenlandseventyr. Den etablerede kvartet band har endnu ikke udgivet deres debutalbum, men med den underskrevne pladekontrakt i hånden forventer indiegruppen udgive et album i foråret næste år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA