x

Sebastian Lind singledebuterer og turnerer

Sebastian Lind singledebuterer og turnerer

Den elektroniske sangskriver Sebastian Lind er et forholdsvist ubeskrevet blad i det danske musikmiljø, men det har den 21-årige musiker tænkt sig at ændre på. Han skal nu på en omfattende turné rundt i landet, hvor han varmer op for sangskriverkometen Mads Langer og har tilmed singlen "Stop These Feet" klar den 24. september.

Sebastian Lind blander pop, rock og electronica med sine egne særegne tekster, hvilket nu har givet ham en kontrakt med Vuf Management, der også har Birk Storm og rapperen Negash Ali under deres vinger. Sebastian Lind skriver, komponerer og spiller selv alt selv i sit hjemmestudie, hvor han arbejder med sin debutplade, der er sat til at udkomme i 2010.

"Stop These Feet", der kan høres på den unge sangskrivers Myspace-side, bærer arven videre fra elektroniske kunstnere som Thom Yorke og danske Troels Abrahamsen, men den unge sangskriver synes også at være inspireret af den afdøde Jeff Buckleys stemme og vemodige toner. Nu kan publikum selv kan opleve den nye sanger og sangskriver, når han kommer rundt til 13 forskellige spillesteder rundt i landet med Mads Langer, hvilket er Sebastian Linds første turné overhovedet.

Sebastian Lind kan opleves på Mads Langers turné på nedenstående datoer. Billetter til koncerterne kan findes via GAFFA Live.

Mads Langer-turné med Sebastian Lind som support:

24. september, Voxhall, Aarhus

25. september, Paletten, Viborg

26. september, Pavillonen, Grenå

01. oktober, Forbrændingen, Albertslund

02. oktober, Templet, Lyngby

03. oktober, Sønderborghus, Sønderborg

09. oktober, Kulturmaskinen, Odense

10. oktober, Pumpehuset, København

15. oktober, Tobakken, Esbjerg

16. oktober, Bygningen, Vejle

17. oktober Fermaten, Herning

23. oktober Kulisselageret, Horsens

24. oktober, Det Bruunske Pakhus, Fredericia


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA