x

Catbird tager på miniturné

Catbird tager på miniturné

Billie Koppel er om nogen opvokset i et hjem med musik og har som datter af sangerinden Anisette og den afdøde komponist Thomas Koppel en tung arv at løfte. Men sangerinden har ikke holdt sig tilbage og har skabt sig et solidt navn i duoen Catbird med multiinstrumentalisten Frank Hasselstrøm, der nu giver to koncerter i Århus og Assens.

Catbird udsendte deres debutalbum "Sliding From The Moon" i 2002, der affødte en del ros og en række nominering som blandt andet "Årets Nye Navn" i prisuddelingen P3 Guld. Opfølgeren "Among Us" blev skrevet umiddelbart efter Billie Koppels far, Thomas Koppel, døde i 2006, og var i høj grad præget af den længsel, som datteren følte på det tidspunkt.

Publikum har ved flere lejligheder haft muligheder for at opleve duoen spille numrene fra "Among Us" live. GAFFAs anmelder var til stede, da Catbird spillede på Statens Museum For Kunst sidste år, hvor Billie Koppel og Frank Hasselstrøm blev rost i høje vendinger og blev belønnet med fem stjerner.

"Billie Koppels inciterende smukke stemme lå som forventet i centrum, mens Frank Hasselstrøm fik glæden og æren af at låne Museets koncertflygel for en aften. Derudover havde duoen medbragt to ekstra musikere til at varetage percussion og el-guitar. Begge dele ekstremt velfungerende, og især el-guitaren skal have en ekstra anmærkning med på vejen. Det er simpelthen sjældent hørt federe."

Nu får publikum mulighed for igen at blive forført af Billie Koppels stemme i front ved de to kommende koncerter i denne uge. Billetter kan findes via GAFFA Live til Catbird, der spiller de to koncerter på følgende datoer:

24.09 - Musikcaféen, Århus

26.09 - Tobaksgården, Assens


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA