x

One Day One Man Band Festival har programmet klart

One Day One Man Band Festival har programmet klart

Studenterhuset i Aalborg åbner op for en lidt særpræget festival, når de i oktober afholder Danmarks første One Man Band Festival. Arrangementet har hentet enmandsmusikanter fra hele verden med den amerikanske Bob Log III (billedet), den hollandske Ottoboy og Danmarks egen enmandshær Prins Nitram i spidsen.

Kravet for de optrædende kunstnerne er, at de spiller mindst to instrumenter samtidigt, for at ekkoe den tidlige blues-æra i 1920'erne. Det betyder, at festivalen ikke har valgt singersong-writere eller laptop-kunstere, men kun multiinstrumentalister som lyder som et helt band på egen hånd og fod.

Det har resulteret i en festival med otte forskellige onemanbands fra USA, England, Holland, Tyskland og Danmark. Enmandsgrupperne spiller fra to forskellige scener på festivalen og giver publikum en række vidt forskellige stilarter som pop, indiemusik, thrashrock og blues.

Den specielle genre, som festivalen har fokus på, har de seneste år oplevet en genoplivning og er under konstant udvikling, hvilket blandt andet kan ses på det danske fænomen Prins Nitram, der også optræder på festivalen. Bob Log III er en anden særling, der gæster Aalborg med sin tramborin, storetromme og guitar, der akkompagnerer de skæve tekster fra bluessangeren, som altid er iført en hjelm.

Bob Log III, Prins Nitram og de seks andre optrædende kan opleves på endagsfestivalen i Aalborg den 2. oktober. Billetter til One Man Band Festival kan findes via GAFFA Live.

De optrædende onemanbands til One Day One Man Band Festival:

Bob Log III (US)

Duracell (UK)

Shooting Spires (UK)

Prins Nitram (DK)

Ottoboy (NL)

Rocco Recycle (D)

Night Of One Sadist (D)

Long Boy Larsen (DK)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA