x

Joss Stone udgiver fjerde album

Joss Stone udgiver fjerde album

Den multiplatinsælgende soulstjerne Joss Stone har siden debuten i 2003 udgivet succefulde albums og har arbejdet sammen med flere store stjerner inden for r&b, soul og hiphoppen. Nu er den lille sangerinde tilbage med sit fjerde studiealbum, der udkommer i næste måned.

Det nye album "Colour Me Free" har ladet vente på sig, da albummet egentlig skulle være udgivet i april i år. Joss Stone indspillede allerede i starten af 2008 i sin mors studie kaldet Mama Stones i Wellington, men efter flere udskydelser er udgivelsen endelig på trapperne. Denne gang har Joss Stone gæsteoptrædener fra blandt andre Raphael Saadiq, Jeff Beck og rapperen Nas, der skal hjælpe til med at gøre det fjerde album til endnu en succes for den unge soulsangerinde.

Joss Stone har i en alder af blot 22 år sat sig godt og grundigt på toppen af de engelske hitlister med mere end 8 millioner solgte albums og har også høstet en lang række priser, heriblandt 4 Grammys og 3 Brit awards for sine tidligere albums. Nu følger soulsangerinden op med det fjerde album, som hun selv fortæller om i en pressemeddelelse:

"Jeg vågnede en morgen med en stærk trang til at lave et album. Det er meget råt og usødet - faktisk var det bare et par musikere, sangskrivere og jeg selv, som jammede. Albummet er ikke på nogen måde påtvunget, det var en meget naturlig process, hvor hver eneste musiker involveret fik frihed til at kreere deres egen unikke lyd. Albummet er blevet en meget ærlig og præcis beskrivelse af, hvor i mit liv jeg er lige nu. Både som kunstner, men også som menneske. Jeg er virkelig stolt af albummet og spændt på at høre, hvad folk synes".

Joss Stones album "Colour Me Free" udkommer den 20. oktober, og tracklisten er som følger:  

1.    Free Me
2.    Could Have Been You
3.    Parallel Lines (featuring Jeff Beck and Sheila E.)
4.    Lady
5.    4 And 20
6.    Big Ole Game (featuring Raphael Saadiq)
7.    Governmentalist (featuring Nas)
8.    Incredible
9.    You Got The Love
10.  I Believe It To My Soul (featuring David Sanborn)
11.    Stalemate (featuring Jamie Hartman)
12.    Girlfriend On Demand


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA