x

U2 i Horsens

U2 i Horsens

Da U2 i marts måned præsenterede programmet for deres 360° Tour, kunne man ikke finde Danmark nogen steder på listen over koncerter. Men nu er bandet klar med nye europæiske datoer for deres turné, hvilket betyder, de også har fundet tid til at lægge vejen forbi Danmark til august.

Bandet kommer nærmere bestemt forbi Casa Arena i Horsens søndag 15. august for at give det tredje job på den kommende turné. U2 spiller i disse dage koncerter i USA, og den turné afsluttes med et job i Canada 28. oktober. Herefter tager bandet en lang pause for derefter at starte op igen med en koncert 10. august i Frankfurt, der markerer begyndelsen på deres kommende europæiske turné.

Få dage senere kan de så opleves i Danmark, hvor de vil medbringe deres nok så omtalte sceneshow, der har lagt navn til turnéen. Med et cylinderformet videosystem, bestående af sammenbyggede LED-skærme og en stålkonstruktion, der hæver sig 45 meter over jorden og står henover en kæmpestor scene med roterende broer, har U2 skabt en intim, hele-vejen-rundt 360º-oplevelse for sit koncertpublikum. 

Billetsalget til U2 360° Tour-koncerten i Horsens 15. august 2010 starter lørdag 3. oktober klokken 10:00 via GAFFA Live, og medlemmer af U2.com fanklubben får mulighed for at købe billetter til 2010-koncerterne til et eksklusivt forsalg forud for det offentlige salg. Medlemmer, der forlænger deres medlemskab – samt nye medlemmer – vil også få en limited edition U2-remix- cd.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA