x

Mew tager Choir Of Young Believers med på turné

Mew tager Choir Of Young Believers med på turné

Sangeren og sangskriveren Jannis Noya Makrigiannis' projekt Choir Of Young Believers (billedet) har i forvejen høstet stor succes med det roste album "This Is For The White In Your Eyes", som også udgives på det amerikanske kontinent. Nu får den danske sanger også mulighed for at vise det engelske publikum sit værd, når Choir Of Young Believers i november måned slutter sig til Mews turné i Storbritannien.

Med en blåstempling fra Mew og en omfattende turné på de britiske øer, har Choir Of Young Believers en lovende fremtid i vente. Den storladne indierock, som gruppen er blevet eksponent for, har før imponeret publikum og anmeldere til deres koncerter. Sidst GAFFA anmeldte Jannis Noya Makrigiannis og co., var da de spillede med Radiounderholdningsorkestret i DR Koncerthuset i København. Det resulterede i en seksstjernet anmeldelse, hvor den imponerede anmelder blandt andet skrev:

"Numre som "Why Must It Always Be This Way" var uforudsigeligt nedtonede, og den oplagte instrumentation var overraskende udskiftet med pulserende andante slagtøj. I den grad varemærket af denne gennemtænkte og veludførte koncert, hvor de to diamentrale modsætninger, indierock og symfoni, klædte hinanden til symbiose."

Når Choir Of Young Believers og Mew tager på turné sammen, bliver nogle af den danske indierock-scenes førende navne repræsenteret i Storbritannien. Men før Choir Of Young Believers når så langt, får det danske publikum også mulighed for at se gruppen, da de spiller tre store koncerter på Voxhall, Store Vega og Forbrændingen i denne weekend.

I oktober spiller Choir Of Young Believers i øvrigt også i USA og Canada, nærmere betegnet Vancouver, Seattle, Portland, San Francisco, Los Angeles, New York (3 job) og Toronto. Så de kan så at sige også selv.

Billetter til weekendens koncerter med før Choir Of Young Believers kan findes via GAFFA Live.

Choir Of Young Believers spiller i Danmark:

Voxhall, Århus, d. 25/9-09

Forbrændingen, Albertslund, d. 26/9-09

Store Vega, København d. 27/9-09Mew og Choir Of Young Believers' turnédatoer i Storbritannien:

3/11 Wolverhampton, Wulfrun

4/11 Dublin, Academy

5/11 Glasgow, ABC

6/11 Manchester, Academy 2

7/11 Leeds, Metropolitan University

9/11 Bristol, Anson Rooms

10/11 London,  Shepherds Bush Empire


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA