x

Christina Aguilera får hovedrolle i ny film

Christina Aguilera får hovedrolle i ny film

Christina Aguilera har ifølge BBC sagt ja til at medvirke i filmen "Burlesque", der skal have premiere i november 2010. Her skal hun spille en ambitiøs sangerinde fra en lille by, der får et job i en burlesque-klub, hvor hun møder en ældre danser spillet af Cher, der udover også selv at være sangerinde har vundet en Oscar for sin rolle i filmen "Moonstruck".

Filmen er skrevet og skal instrueres af Steve Antin, der tidligere har gjort sig som skuespiller i serien "NYPD Blue" og i en række mindre kendte film. Men som bror til Robin Antin, der sammensatte Pussycat Dolls, virker han som det helt rigtige valg til en film om burlesque-miljøet. Han har tidligere produceret reality-showet "Pussycat Dolls Present: Girlicious", hvor Robin Antin valgte piger ud til en ny pigegruppe, og nu har han altså skrevet en film om samme emne.

Også Stanley Tucci ("The Devil Wears Prada") har sagt ja til at medvirke i filmen, der lyder som et kryds mellem "Showgirls" og "Dreamgirls". Det vides endnu ikke om Aguilera, der ikke tidligere har medvirket i en spillefilm, skal lave musik til filmen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA