x

Bob Dylan hjælper sultne børn med sit julealbum

Bob Dylan hjælper sultne børn med sit julealbum

Mens verden står over for et alarmerende fødevareproblem, går folk-legenden Bob Dylan foran med et initiativ til at brødføde nogle af de mange millioner sultende i verden. Royalties fra Bob Dylans nye album "Christmas In The Heart" går til et projekt, der ifølge FN's Fødevareorganisation mindst skaffer halv million skolemåltider til verdens sultende børn.

Det anslås, at sultkrisen truer over 100 millioner mennesker over hele verden, som verdens største humanitære organisation FN's Fødevareprogram arbejder med at brødføde globalt. Bob Dylan har med initiativet engageret sig i den humanitære krise og udtaler selv i en pressemeddelelse:

"Det faktum, at verdens sultproblem kan løses gør, at vi alle må gøre det bedste, vi kan, for at hjælpe dem, der sulter, og dermed støtte udviklingen af mere langsigtede løsninger på problemet. Jeg er meget beæret over denne mulighed for at indgå i et givende partnerskab med World Food Programme og Crisis UK og støtte deres kamp mod sult global".

Direktøren for FN's Fødevareprogram, Josette Sheeran, fortæller, at et dagligt måltid mad, der er medvirkende til at sikre skolebørnenes indlæringsevne og en bedre fremtid, koster så lidt som 2 kroner. Derfor kommer verdenskendte kunstners bidrag til at betyde stort for de mange sultende skolebørn:

"Antallet af sultende i verden er i dag historisk højt, samtidig med at den humanitære fødevarehjælp er på vej mod et historisk lavpunkt. Hvor vi i vores del af verden i Nordamerika og Europa er godt på vej til at opbygge sociale sikkerhedsnet, der omfatter alle borgere er sikkerhed mod sult, er det kun en vag drøm for 80 procent af verdens befolkning. Bob Dylans nye album er et bidrag på vejen til at ændre på dette."

Bob Dylans julealbum "Christmas In The Heart" kommer til at indeholde hans egne fortolkninger af amerikanske juleklassikere som "Here Comes Santa Claus", "Winter Wonderland" og "Little Drummer Boy" og udkommer den 12. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA