x

Muse topper hitlisten

Muse topper hitlisten

Med albummet "The Resistance", som udkom i sidste uge, har Muse placeret sig på toppen af den danske albumhitliste i denne uge. Det progressive rockband har ikke været bange for at tage store kunstneriske chancer og præsenterer en del klassisk musik på deres nye album, som også har fået gode anmeldelser af GAFFA.

Den kommende store koncert i Parken i København med Muse kan have indflydelse på bandets albumsucces, der betyder, at "The Resistance" nu debuterer som nummer 1 på albumhitlisten. Dermed vipper det britiske rockband det nye Big Fat Snake-album væk fra førstepladsen, og forviser dem til en syvendeplads.

Muse har ikke det eneste nye album i den danske top 5, der både har fået Mark Knoflers nye album "Get Ready" ind på en andenplads og det nye Dirch Passer box-sæt ind på en fjerdeplads som nye ændringer. Tredjepladsen regeres af Creedence-legenden John Fogerty og hans album "Blue Rigde Rangers Rides Again", der dermed holder hitlisteplaceringen fra sidste uge.

I den danske top 40 er Skive/Berlin-bandet Dúné er på to uger røget 20 pladser ned og ligger med deres nye album "Enter Metropolis" nummer 31 på albumhitlisten i denne uge. Også rapperen Jay-Z har ikke imponeret i denne uge, hvor hans stort opsatte album "Blueprint 3", der ellers har ligget nummer et i USA, entrer hitlisten på en 36. plads.

Se hele hitlisten her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA