x

Stor Bruce Springsteen-konkurrence

Stor Bruce Springsteen-konkurrence

Bruce Springsteen cementerede endnu engang sin status som en af Amerikas vigtigste sangere og sangskrivere med udsendelsen af albummet "The Rising" med sit The E-Street Band sidste år. Udgivelsen bliv fulgt op af en imponerende verdensturné der ikke uventet lagde publikum og anmelderne ned.

Turnéen er blevet foreviget på den nye dobbelte live-dvd "Live In Barcelona" der er Bossen og bandets første dvd udgivelse med en hel koncert. Udover 24 højspændte klassikere byder udgivelsen også på dokumentarprogrammet "Drop The Needle And Pray: The Rising On Tour".

Samtidig med udgivelsen af dvd'en er et nyt opsamlingsalbum med Springsteen også netop kommet i handlen. Titlen er "The Essential Bruce Springsteen" og dette tredobbelte opsamlingsalbum indeholder de 30 største hits fra årene i mellem debuten "Greetings From Asbury Park, N.J." fra 1973 og op til "The Rising". Derudover er den tredje cd i udgivelsen en opsamling af 12 sjældenheder.

For at deltage i en konkurrence om dvd'en "Live From Barcelona" samt opsamlingsalbummet "The Essential Bruce Springsteen" skal du blot svare rigtig på følgende spørgsmål.

Vi spurgte:
I hvilket år udkom "Born To Run"-albummet ?
Det rigtige svar er: 1: 1975

De heldige vindere er:

Rasmus Madsen
5220 Odense SØ

John Brown
4000 Roskilde

Lars Sørensen
7600 StruerNyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA