x

Rygter om Bon Jovi i O2

Rygter om Bon Jovi i O2

Siden Michael Jacksons død har der været gjort en række forsøg på at få afsat de 50 reserverede koncertdatoer, der var fordelt på en periode, som strækker sig fra denne sommer frem til slutningen af februar 2010. Bands som Spandau Ballet, Green Day og Muse skal give koncerter i arenaen senere i år, men nu melder en række engelske medier, at Bon Jovi skulle stå klar til at overtage hele tyve datoer.

Bon Jovi udsender 9. november albummet "The Circle" og i den forbindelse forventes det jo helt naturligt, at bandet vil begive sig ud på en verdensturné for at præsentere det nye materiale. Her kommer den engelske O2 Arena ind i billedet som et sted, hvor Bon Jovi kunne parkere gearet i en længere periode og spille for tusindvis af europæiske fans.

Det er avisen The Sun, der har talt med en kilde, som hævder, at Bon Jovi vil blive hevet ind for at fylde O2 Arena tyve gange denne vinter. Bandet har endnu ikke offentliggjort en eneste koncertdato for hverken i år eller 2010. Men da de tidligere har spillet i arenaen i London og må kunne forventes at trække en hel del gæster i den engelske hovedstad, så kunne der jo godt være noget om snakken.

Bon Jovi udsender deres 11. studiealbum "The Circle" 9. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA