x

Knud Odde udgiver single

Knud Odde udgiver single

Det er ved at være et stykke tid siden, vi har hørt noget fra den tidligere Sort Sol-bassist Knud Odde, i hvert fald i musikalsk sammenhæng. Han udgav dog sidste år julesinglen "Perler I Sne", ligesom han gæstede Martin Halls album "Hospital Cafeterias" i februar, og nu kommer han så med singlen "Sister Sunday". Nummeret kan købes som download fra alle større danske download-portaler fra slutningen af næste uge.

Nummeret er skrevet af Knud Odde og guitaristen Nikolaj Heyman fra den country-inspirerede gruppe Western Stars og blev oprindeligt indspillet på Western Stars' album "Watching You Try". På Knud Oddes version medvirker musikere fra Darleens og Salem. Sangen er produceret af Johnny Stage (Martin Hall, Sort Sol, eks-Glamourama med flere) og udgives på dennes pladeselskab Rip It Up Records. Sjovt nok minder Knud Oddes dybe vokal lidt om hans gamle kollega Sort Sol-kollega Steen Jørgensens.

Rip It Up Records og Johnny Stage udgiver også en ny single med for tiden bogaktuelle Keld Heick. Sangen er en fortolkning af "Nervous Breakdown", som Eddie Cochran hittede med helt tilbage i 1958. Singlen er en forløber for Keld Heicks kommende album "Time Machine", som udkommer 24. februar 2010. Albummet kommer til at indeholde fortolkninger af numre med Cliff & The Shadows, Ricky Nelson og Buddy Holly.

Keld Heick og Johnny Stages samarbejde er en direkte forlængelse af de tos samarbejde på Stages hyldestalbum til Joe Meek, "The Lady With The Crying Eyes" fra 2007, og kommer til at være præget af skramlende rumklange og pumpende kompressorer.

Allerede nu kan man høre Knud Oddes og Keld Heicks nye sange på Rip It Up Records' MySpace-profil


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA