x

Robbie i studiet med Take That

Robbie i studiet med Take That

Rygterne om at Robbie Williams gerne vil vende tilbage til den gruppe, der gjorde ham til en stjerne, bliver ved med at flyve, og nu kan den engelske avis The Telegraph rapportere, at han skulle have tilbragt tid i et studie i New York sammen med sine fire gamle venner.

Anledningen skulle have været Mark Owens polterabend, og efterfølgende tog alle fem medlemmer ifølge avisens kilder en tur i Electric Lady-studiet for at arbejde på nyt materiale. Bandet har allerede reserveret plads i studiet til at færdiggøre deres kommende liveplade.

Ifølge The Telegraphs kilde vil Robbie gerne have noget nyt materiale klar inden en gendannelse, da han ikke er vild med tanken om at skulle optræde med sange, som han ikke selv har været med til at skrive - gruppen har som bekendt udsendt to plader siden deres gendannelse i 2005.

En talsmand for Take That kunne dog ikke bekræfte, at de fem er i gang med at skrive nye sange sammen, men han finder det ikke usandsynligt, at de alle har været en tur i studiet sammen.

"Jeg har stadig ikke hørt fra management, der bekræfter, at han har været i studiet for at skrive nyt materiale med dem. Den historie kan jeg ikke bekræfte. Det eneste jeg ved lige nu er, at de er derovre [i New York, red.] for at mikse et livealbum, så der er alle muligheder for, at han bare kiggede ind for at høre de nye optagelser".

Men selv uden en bekræftelse er historien mhttp://admin.gaffa.dk/Articles/new_article/1ed til at fyre endnu mere op under rygterne om en gendannelse af Take That med Robbie Williams. Det er det tidligere blevet antydet, at det formodentlig ikke vil ske, før Robbie er færdig med at promovere sit kommende album "Reality Killed The Video Star", der udsendes til november.

Take That uden Robbie udsender deres kommende liveplade "The Greatest Day" 30. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA