x

Odense Assholes turnerer i efteråret

Odense Assholes turnerer i efteråret

Odense Assholes sætter en ære i at rappe "Bøsser Bløder Lyserødt", "Kælling Du Ka Ik Køre Bil" og lignende provokerende fraser fra deres forholdsvist begrænsede emnevalg. Men de orangeklædte odenseanere har haft en enorm succes på nettet, har netop udsendt debutalbummet "Ik' For Sjov" og annoncerer nu en turné rundt i det danske med gruppen Fler Farver, som flere af medlemmerne også er med i.

De hadefulde rappere i O.A., som de også bliver benævnt, fik en del omtale, da de lagde deres single "Julefrokost Med O.A." ud på internettet og præsterede at blive downloadet tusinder af gange i julemåneden. Gruppen holder stadig rekorden som det mest sete klip på Ekstra Bladets web-tv nogensinde. Netsuccesen har desværre ikke nok til at imponere GAFFAs anmelder, der kun kunne finde en enkelt stjerne frem til de højtråbende maskerapperes debutalbum "Ik' For Sjov", som udkom i sidste måned:

"Ja, ja, ja, ja ... ha ha ha ha. Men så nåede det vist heller aldrig at blive sjovt! Odense Assholes er udsprunget fra Fler' Farver / Fup og Dambo, grupper, som du nok aldrig har hørt om, med mindre du normalt dykker dybt i den danske rap undergrund. Det kan være et af motiverne bag OA, for nogle gange er det bedste angreb ... dumhed. Så angrebet har de, og har fået en pæn mængde omtale på det. Fair nok, men også dumt nok!"

Se om anmeldelsen holder stik, når O.A. tager på turné rundt i landet med deres provokerende show både med og uden overlæggergruppen Fler Farver. Derudover bliver der højst sandsynlig rig mulighed for at høre Odense Assholes' julefrokost-hit, når højtiden nærmer sig.  

Odense Assholes og FlerFarver spiller på de nævnte datoer:

3. okt. Loppen Kbh (FlerFarver)
9. okt. Århus Took it (Odense Assholes)
10. okt. Fredericia (Fler Farver & Odense Assholes)
15. okt. Albertslund Forbrændingen (Odense Assholes & Fler Farver)
16. okt. Falster (Odense Assholes & Fler Farver)
17 okt.  Kolding Pitstop (Odense Assholes & Fler Farver)
22. okt. Århus Gyngen (Odense Assholes & Fler Farver)
23. okt. København Dakota (Odense Assholes)
24. okt. Aabenraa Nygadehuset (Odense Assholes & Fler Farver)
30. okt. Esbjerg (Odense Assholes & Fler Farver)
31. okt. Oktoberfestival -Nordsjælland + Ungdomshuset i Helsinge (Odense Assholes)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA