x

Dj's klar til RECession Festival efterfester

Dj's klar til RECession Festival efterfester

Vestergade 58 kommer på noget af en prøve i oktober, for nu annonceres det at det både skal huse ni-ti af RECession festivals koncerter, samt deres afterparties, hvor seks dj's skal skiftes til at stå bag mixerpultene. Man kan ifølge arrangørerne opleve downtempo minimal techhouse, groovy hårdtpumpende house, rockabilly, truckabilly og hillbilly the good old fashion way samt indie dj's.

Play On! og Carsten Reinholdt står for underholdningen fredag nat kl. 00.00-05.00. Her kan man både opleve Play On!'s århusianske dj-kollektiv, som byder på house, tech, progressive, minimal og alt derimellem. Carsten Reinholdt lægger sig dog i en helt anden stil, når han går på scenen med sin nostalgiske old school-lyd, der kredser om genrerne rockabilly, truckabilly og hillbilly.

Lørdag skal festivalgængerne forkæles med fire gæstende dj's. Dj Adam S, 22 år og tilknyttet Mark Knights Toolroom Records, hvor han har udgivet singlerne "What's Occuring" og "Go Deep", som har givet ham velfortjent opmærksomhed på den internationale scene.

Ben Hoo, den britiske producer og dj har haft stor succes i 2009, og har blandt andet været at se på årets Stella Polaris, hvor han spillede side om side med Lulu Rouge. Han spiller downtempo, minimal techhouse og bliver af flere sammenlignet med den danske succes Trentemøller.

Rasmus Weng er endnu et lokalt navn, en århusiansk indie-dj, kendt fra festgruppen Kalifferne og en af mændene bag Klub Stuka, en indie-klub der startede op i kælderen under Café Pustervig i december '08.

DJ Kipp har været på banen i otte år og spiller primært banging & techhouse, så publikum er næsten garanteret et rutineret og hårdtslående set fra hans side.

Dermed er der altså blevet tilføjet en lang række muligheder for at feste, når man har været til koncerterne med Martin Hall, Leætherstrip, Front 242, Pilgrimz, Mnemic og Kings Of Dark Disco, der alle spiller til dette års RECession Festival.

2009-udgaven af RECession Festivalen afvikles i dagene 30.-31. oktober, og du kan købe billetter til samtlige RECession-arrangementer på GAFFA LIVE.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA