x

Masser af musik på Rådhuspladsen

Masser af musik på Rådhuspladsen

Det er tidligere blevet annonceret, at D-A-D og Aqua vil give gratis koncerter i forbindelse med offentliggørelsen af, hvilke by der skal være vært for De Olympiske Lege i 2016. Men de er langt fra de eneste danske navne, man vil kunne opleve til en stribe gratis koncerter på Rådhuspladsen i dagene 1.-2. oktober.

Offentliggørelsen finder sted 2. oktober, hvor det afsløres, om det bliver Chicago, Tokyo, Rio de Janeiro eller Madrid, der skal være værtsby for OL i 2016. Men dagen inden, torsdag 1. oktober, sættes der gang i Copenhagen Olympic Festival, og på Rådhuspladsen betyder det, at man kan opleve Turboweekend, When Saints Go Machine, Fagget Fairys og Mike Sheridan samt dagens hus-dj Le Gammeltoft.

Fredag er der endnu mere fart på programmet, og her er både Aqua og D-A-D i spil, og inden da har navne som DJ Static, Rasmus Seebach, Jooks og Rune RK feat. Mukupa og Fatman Scoop været på scenen. Aftenen afsluttes med shows fra først Medina (billedet), derefter Morten Breum og Ida Corr, Camille Jones og Burhan G, inden Laid Back lukker og slukker.

Så mens indbyggerne i enten Chicago, Tokyo, Rio eller Madrid fester over det kommende olympiske besøg, kan man altså også feste på Rådhuspladsen til masser af dansk musik.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA