x

Flea hjælper Thom Yorke

Flea hjælper Thom Yorke

Sangeren Thom Yorke har travlt for tiden med filmmusik og nye numre med både Radiohead og som soloartist. Nu præsenterer den populære indie-sanger sit nye band, der er tiltænkt hans egne solokoncerter. Her kan man finde både Red Hot Chili Peppers-bassisten Flea og trommeslageren Joey Waronker, der er kendt for sit arbejde i Beck og R.E.M.

Radiohead-frontmanden skriver inde på gruppens hjemmeside Radiohead.com om den nydannede gruppe og har lagt et billede (som er det viste billede) ud af medlemmerne, der også tæller produceren Nigel Godrich, som er kendt som det sjette medlem af Radiohead. Thom Yorke skriver på hjemmesiden:

"Hej, i sidste par uger har jeg sat et band sammen for sjov og for at spille "The Eraser"-ting live og de nye sange osv., bare for at se om det kunne fungere. Her er et foto: Det er mig, Joey Waronker, Mauro Refosco, Flea og Nigel Godrich. [...] Vi har ikke rigtig et navn endnu, og sættet vil ikke være særligt langt, fordi, ja, fordi vi ikke har så meget materiale endnu."

Den unavngivne gruppe har indtil videre kun to annoncerede koncerter i Los Angeles i næste uge, men Thom Yorkes udtalelse giver forhåbninger til flere kommende shows med supergruppen som backingband.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA