x

Tina Dickow klar med nyt album

Tina Dickow klar med nyt album

Den konstant turnerende Tina Dickow udsendte i september 2008 udgivelsen "A Beginning, A Detour, An Open Ending", hvor tre ep'er i forskellig stil udgjorde et samlet album. Nu er Dickow klar med en opfølger, der har fået titlen "The Road To Gävla" og som bliver udsendt til november.

Beskeden om den kommende udgivelse kommer via Tina Dickows officielle Facebook-side, hvor hun fortæller, at det nu er blevet besluttet, at hendes kommende album skal udsendes 30. november. Derudover er der ikke anden information at hente end titlen, men der skulle være mere information om udgivelsen på vej meget snart.

Tina Dickow er lige nu på turné i USA, hvor man i aften 29. september kan opleve hende i Highline Ballroom i New York, hvorefter turen går gennem en stribe storbyer inklusive Chicago, Los Angeles og Seattle. Der er ingen danske koncerter planlagt lige nu, men 15. oktober kan man opleve sangskriveren sammen med Dennis Ahlgren og Helgi Jonsson plus diverse gæster i Shepherds Bush Empire, når Tina Dickow giver sin største engelske koncert til dato.

Hvorvidt hun vil give smagsprøver på det nye materiale til den tid er uvist. Men der er i hvert fald nyt på vej i form af albummet "The Road To Gävla", der udsendes 30. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA