x

Snow Patrol udgiver opsamlingsalbum

Snow Patrol udgiver opsamlingsalbum

Den irsk/skotske rockgruppe Snow Patrol startede som et relativt ukendt band og spillede i næsten 10 år uden at være en særlig stor salgssucces. Men rykket over til et stort pladeselskab og det efterfølgende album "Final Straw" placerede Snow Patrol på rockkortet og betød millioner af solgte albums for bandet. Nu udgiver gruppen opsamlingsalbummet "Up To Now", som rummer hele indierock-bandets karriere.

"Up To Now" indeholder to discs med 30 numre, som eftersigende er de numre, som medlemmerne i Snow Patrol selv holder mest af. Frontmanden og forsangeren i rockgruppen Gary Lightbody fortæller i en pressemeddelelse om den kommende udgivelse:

"Det er et portræt af os som band, som er upoleret. Vi har kravlet op ad en bakke, og nu kigger vi os tilbage og nyder udsigten for en kort stund. Det er dejligt at vise folk, at vi ikke bare er kommet ud af ingenting."

Gary Lightbody hentyder sandsynligvis til bandets samlede karriere med den lange ørkenvandring, før Snow Patrol blev anerkendt som et af de største britiske bands i øjeblikket. Med udgivelsen af "Up To Now" kan lyttere, der først er steget på vognen de seneste år, få et indblik i bandets samlede karriere og udvikling over de seneste 15 år.

"Up To Now" vil blive udgivet i en dobbelt-cd version, en digital pakke på tre discs med dokumentarer og andet ekstramateriale og sidst et begrænset oplag af en speciel boks, der indeholder lp'er, cd'er og dvd-materiale om bandet. Alle udgaver af gruppens opsamlingsalbum kommer dog til at indeholde nedenstående numre inklusive tre nye numre, hvorfra nummeret "Just Say Yes" bliver udgivet som single den 2. november.

"Up To Now" udkommer den 9. november og man kan høre et medley fra opsamlingspladen her.

Tracklisten for Snow Patrol - "Up To Now":

CD1

1.      Chocolate

2.      Chasing Cars

3.      Crack The Shutters

4.      Set The Fire To The Third Bar

5.      Crazy In Love

6.      Just Say Yes

7.      Batten Down The Hatch

8.      You're All I Have

9.      Hands Open

10.   Cartwheels

11.   The Planets Bend Between Us (2009 Version)

12.   Ask Me How I Am

13.   On-Off

14.   Making Enemies

15.   Run (Live at the Union Chapel)

 

CD2

   1. Take Back the City

   2. Shut Your Eyes

   3. An Olive Grove Facing The Sea (2009 Version)

   4. Run

   5. Give Me Strength

   6. Signal Fire

   7. Spitting Games

   8. Open Your Eyes

   9. Dark Roman Wine

  10. Fifteen Minutes Old

  11. You Are My Joy

  12. Golden Floor

  13. Starfighter Pilot

  14. PPP

  15. Chasing Cars (Live at the Union Chapel)

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA