x

Ideal Bar lancerer Rock Band-aften

Ideal Bar lancerer Rock Band-aften

Mandag den 5. oktober lancerer Vega og EA Games en ny aften i Ideal Bar, hvor både nybegyndere og mere erfarne brugere kan prøve kræfter med spillet "Rock Band". På en til lejligheden opstillet scene vil man til disse aftener få mulighed for at optræde foran de øvrige gæster på en storskærm ud over Ideal Bars musikanlæg.

Den nye aften hedder Monday Night Rock Stars og giver den første mandag i hver måned alle interesserede mulighed for at prøve det populære musik-spil – uanset forudsætninger. Er du nybegynder, vil du kunne prøve spillet uden publikum, og der vil være eksperter til stede, der kan give gode råd og vejledning til nybegyndere, men også til de mere øvede. Det vil være muligt at spille enten guitar, bas, trommer eller sågar at synge.

Du vil kunne spille "Rock Band" sammen med en flok venner i jeres helt eget band. Men du kan også troppe op alene og vil så blive sat sammen med andre ligesindede i et spontant band. Det er altså også mulighed for at møde andre musikentusiaster og spilleglade sjæle til Monday Night Rock Stars.

Hver aften vil der være et nyt musikalsk tema knyttet til de udgaver af "Rock Band", der er udkommet. Første gang vil temaet være The Beatles, og sangene i den eksklusive Beatles-udgave, der netop er udkommet. Udgaven indeholder store dele af Liverpool-gruppens bagkatalog, og man kan således komme til at spille/synge klassikere som ”A Hard Days Night”, ”Love Me Do” og ”Eight Days A Week”. Det vil dog også være muligt at spille numre med andre kunstnere senere på aftenen. Anden udgave af Monday Night Rock Stars, der afholdes mandag den 2. november, vil have AC/DC som tema.

Arrangørerne fremhæver, at Monday Night Rock Stars handler om at have det skægt og hygge sig med venner og nye bekendte i afslappede rammer. Spillets konkurrence-element vil derfor blive nedtonet, og der fokuseres i stedet på sammen at gennemføre de numre, man spiller. Størstedelen af aftenen vil således have mere karakter af en hyggelig jamsession end en musikkonkurrence. Der vil dog sidst på aftenen være en konkurrence, man kan tilmelde sig som band og dyste om præmier fra EA.

Første udgave af Monday Night Rock Stars afvikles i Ideal Bar mandag 5. oktober fra klokken 21:00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA