x

Blur lagt på is

Blur lagt på is

Medlemmerne i Blur har haft en del ting kørende på sidelinien, imens bandet flere gange har holdt pause og stoppet helt en overgang. Efter en række succesfulde livekoncerter til blandt andet Glastonbury festivalen og i Hyde Park, meddeler guitaristen Graham Coxham, at gruppen er lagt på is og ikke laver noget sammen foreløbig.

Blur-guitaristen har selv et soloprojekt under opsejling med navnet The Graham Coxon Power Acoustic Ensemble, hvor han i november spiller koncerter med musical-stjerner på de britiske øer. Graham Coxham fortæller selv til Nme.com om forholdet til de andre Blur-medlemmer:

"Vi er i kontakt med hinanden og siger 'hva'så!' og alt det, men der er ikke blevet nævnt noget om noget som helst andet. Alle sammen er faldet tilbage til, hvad de havde gang, da Blur-dyret ikke væltede omkring. Jura, ost og musik, går jeg ud fra."

Gruppens bassist Alex James er manden bag osteproduktionen, som før har vakt interesse på grund af ostenes farverige navne. Udover dette og en erindringsbog har James også dannet gruppen Bad Lieutenant med gamle New Order-medlemmer.

Den karismatiske frontmand Damon Albarn har også mange jern i ilden med grupperne Gorillaz og The Good, The Bad & The Queen, samtidig med at han har et muligt kandidatur som ceremonimester for de Olympiske Lege, når sportsbegivenheden kommer til London i 2012.

Der bliver dermed rig mulighed for at høre de forskellige Blur-medlemmer i forskellige afskygninger, men at et samlet Blur kan ses i nærmeste fremtid synes udelukket.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA