x

RJD2 annoncerer trackliste til nyt album

RJD2 annoncerer trackliste til nyt album

Hip-hop kunstneren RJD2 annoncerede for knap 2 uger siden på sin MySpace-blog, at han grundlagde sit eget pladelabel RJ's Electrical Connections, og han ligger bestemt ikke på den lade side. Han markerede begivenheden ved at genudgive noget af sit gamle materiale elektronisk, blandt andet "Your Face Or Your Kneekaps" og "In Rare Form", samt nogle af hans mere sjældne numre. Den tyvende oktober udgiver han desuden et vinyl bokssæt med syv ikke tidligere udgivne numre. Desuden har han netop annonceret, at han vil være klar med sit fjerde solo-udspil til januar.

RJD2 har været aktiv som dj siden 1993, og har arbejdet med mange uafhængige rappere så som MF Doom, Cage og Copywrite. I 2007 forsøgte han sig med en indie-pop-udgivelse, "The Third Hand", som dog ikke fik nogen stormende modtagelse. Han både sang og spillede instrument til stort set alle numre. Til sin nye udgivelse har han rekrutteret flere store navne, heriblandt rapperen Phonte Coleman fra Little Brother. Albummet bliver en kombination af sample-baserede numre og versioner af hans nyere materiale med live-musik. Du kan se tracklisten nedenfor.

Da RJD2 gæstede Train i februar i år, var GAFFA med, og gav ham fem stjerner og mange rosende ord for et velspillet sæt, og det samme har vi givet de af hans albums, som vi har anmeldt, fra henholdsvis 2002 og 2004, så der er noget at leve op til. Vi skrev blandt andet om hans optræden på Train i selskab med Den Sorte Skole:

"Der er mange musikalske højdepunkter i løbet af koncerten, men nogle af de absolut bedste er, da Rjd2 spiller numrene "Ghostwriter" og "Good Times Roll Pt.2". Dj'ens konstante bevægelse imellem de mange pladespillere, kasser med lp'er og sin MPC er med til at gøre showet levende, men et forsinket video-signal er samtidig en smule hæmmende for oplevelsen."

Om han stadigt bruger sine pladespillere og MPC i lige så høj grad som på sine tidligere udgivelser, det vil tiden vise. Pladen "The Collosus" kan købes fra den 19. januar 2010.

 

Trackliste for "The Collossus"

01 Let There Be Horns

02 Games You Can Win [ft. Kenna]

03 Giant Squid

04 Salud 2

05 The Glow

06 A Spaceship for Now

07 The Shining Path [ft. Phonte Coleman]

08 Crumbs Off the Table [ft. Aaron Livingston]

09 A Son’s Cycle [ft. the Catalyst, Illogic, NP]

10 Tin Flower [ft. Heather Fortune]

11 Small Plans

12 Gypsy Caravan

13 The Stranger

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA