x

Malk De Koijn spiller gratiskoncert

Malk De Koijn spiller gratiskoncert

Hiphopgruppen Malk De Koijn har i løbet af de sidste måneder oplevet en stor renæssance i form af deres koncert på Roskilde Festival og den kommende udsolgte turné rundt i landet. Nu kan publikum også møde Malk De Koijn i forbindelsen med initiativet "Hopenhagen".

Roskilde Festival er blevet kontaktet og har sagt ja til at stå for en musikscene under klimatopmødet. Den klimaorienterede festivals talsmand Esben Danielsen fortæller om kulturinitiativet til GAFFA:

- En del af den begivenhed er, at der skal foregå nogle liveting på en scene, der bliver kaldt "Hopenhagen Live" på Rådhuspladsen. Der er vi blevet kontaktet og spurgt, om vi vil hjælpe til med musikalske produktionsforhold og nogle musiske oplevelser. Der kan komme flere musikalske indslag end vores; for eksempel kan NGO'ere osv. komme med kunstnere, men det ved vi ikke endnu.

Esben Danielsen kan blandt andet af den grund endnu ikke fortælle om hele programmet på scenen på Rådhuspladsen. Men han løfter dog sløret for en dag i "de helt unge talenter"'s tegn den 12. december, hvor blandt andre Negash Ali, Mike Sheridan og Elektrojuice vil spille sammen på scenen, samt valget af Malk De Koijn som afslutningsnavnet på scenen:

- Vi sikrer, at der er noget musik på åbningsdagen den 7. december, på afslutningsdagen den 18. december, og på weekenden imellem, som er den 12. og 13. december. Der sætter vi fokus på nyere dansk musik, som kan pege frem og som vil være fedt at vise til verden. Der synes vi, at den helt oplagte til at starte med var Malk De Koijn, og de bliver så afslutningstingen.

Publikum og klimainteresserede får dermed nok at se til under COP15-topmødet i december. Alle aktiviteter på Rådhuspladsen bliver naturligvis lavet i klimatopmødets tegn, hvor der også vil være mulighed for at se en stor globe i midten af pladsen med meldinger fra topmødets forløb. Koncerterne med Malk De Koijn og de andre kunstnere under klimatopmødet er ganske gratis, så der er rigeligt med grunde til at troppe op til "Hopenhagen Live"-scenen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA