x

MC’s Fight Night klar med 10 års jubilæum

MC’s Fight Night klar med 10 års jubilæum

I 10 år har publikum fornøjet sig med punchlines og finurlige sætninger i bokseringen, når MC's Fight Night har løbet af stablen. Gamle kendinge og et par nye ansigter har nået finalen i denne måned, som finder sted i KB Hallen.

Det prisvindende arrangement har i årenes løb givet publikum freestyleoplevelser med vindere som UFO, Kejser A og ikke mindst Per V, men har også nyere veteraner som Pede B, Mik L og Ham Den Lange, som alle igen stiller op i bokseringen. Traditionen tro har de to øst- og vestfinaler i Århus og København givet store oplevelser og to vindere, der bliver topseedede til finalebraget.

Vinderen af østfinalen blev ikke overraskende den tidligere dobbelte vinder af titlen Pede B, der løb med sejren. I vest regerede den albumaktuelle Ham Den Lange endnu en gang og viste, at han igen var sulten efter den eftertragtede titel. Nu kan de to først battle mod hinanden i en eventuel finale i KB Hallen, hvilket mange vil betragte som en ønskefinale.

Udover vinderne fra de to øst- og vestfinaler og den regerende freestylemester Mik L, har dommerpanelet, der i år består af Clemens, Jay B og Joe True, givet point og bestemt, hvilke freestylere der er seedet. Det har udover de tre givet 13 rappere plads til at stå i finalen i denne måned. Det har givet plads til gamle kendinge som Henrik Hass, Fantomet og Rødhætte, men også nyere navne som Dahl, Mac Mark og Bryggeren.

Hele det såkaldte "battlekort", hvor publikum kan se, hvem der skal møde hvem, kan ses på MC's Fight Nights hjemmeside. Arrangørerne lover udover de 15 freestylebattles, hvor emnerne bliver givet per sms af publikum, at det 10 års jubilæumsshow kommer til at rumme en række overraskelser i løbet aftenen den 17. oktober.

Billetter til MC's Fight Night kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA