x

Karma Cowboys varmer op for Mustasch

Karma Cowboys varmer op for Mustasch

Karma Cowboys (billedet) udgiver i næste måned debutalbummet "Shake It" med en række hårdtslående numre, hvoriblandt den nye single "Shine On Tomorrow" også er på. Nu skal de erfarne rockdebutanter varme op for det store svenske rockband Mustasch, når gruppen besøger landet i december.

Den danske gruppe spiller powerrock med masser af guitarriff og med en frontvokalist, der af gruppen beskrives som "en ekspressiv rusten vokal, der lyder som et mix af Chris Cornell, Robert Plant og Bon Scott". Forsangeren og frontmanden selv, Thomas Carlsen, fortæller i en pressemeddelelse om den kommende udgivelse og jobbet med Mustasch:

"Efter udgivelsen af "Shake It'" glæder vi os helt vildt til at komme på tour ud til rockfolket sammen med Mustasch og trykke vores råswingende sparkerøvrock af - altså på den totalt kærlighedsramte måde. Yeehaarh, det bliver fedt!"

Karma Cowboys udgiver debutalbummet "Shake It" den 9. november og spiller en måned senere med den svenske heavygruppe på datoerne nedenfor. Billetter til koncerterne med Mustasch og Karma Cowboys kan findes via GAFFA Live.

Mustasch og Karma Cowboys spiller:

10/12/09 - København @ Pumpehuset

11/12/09 - Århus @ Voxhall

12/12/09 - Aalborg @ Studenterhuset

 

Trackliste til albummet "Shake It":

1. "Joe's Remote"

2. "Bad TV"

3. "Shine On Tomorrow"

4. "Shake It"

5. "Slammed Shut"

6. "Crazy Woman"

7. "Shooting Star"

8. "Chant No. 1"

9. "Keen On Gasoline"

10. "Why Did You"

11. "Wishing Well"

12. "Take Me"

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA