x

Diddy udgiver Last Train To Paris

Diddy udgiver Last Train To Paris

Puff Daddy, P. Diddy eller bare Diddy har på trods af de mange navneskift været et velkendt navn i rapverden, siden han grundlagde sit pladeselskab Bad Boy for over et årti siden med blandt andre den afdøde Notorious B.I.G. Nu er produceren, rapperen og direktøren tilbage med albummet "Last Train To Paris", der bliver første udgivelse på Bad Boy Records/Interscope Records.

Den nye kontrakt mellem de to hiphop-pladeselskaber kan komme til at have stor betydning for de kommende hiphop-stjerner, som verden kommer til at se. Jimmy Iovine, der er direktør for Interscope Records, fortæller om kontrakten med rapperen:

"Puff er en sjælden person i musikindustrien i dag, som kan flytte kulturen på mange mange områder: mode, tv, musik, lige så vel som det at lave plader. Når en fri agent som ham kommer forbi, så tager man hurtigt fat i ham, for det er sjældent."

Sean "Diddy" Combs har solgt over 75 millioner kopier af sine i alt fem albums og har tidligere vundet hele tre Grammyer, har arbejdet med store stjerner som Sting, Jennifer Lopez og Mary J. Blige og er for nylig blevet udråbt som en af de mest indflydelsesrige forretningsmænd i USA af CNN og tidsskriftet Times Magazine. Diddy selv fortæller om den nye kontrakt med Interscope:

"Jeg er spændt på at være partner med Jimmy Iovine og Interscope Records-familien på alle mine kommende musikforetagender, hvilket inkluderer min karriere som artist og det kommende pladelabel. Jeg ser frem til at underskrive kontrakter med de næste store superstjerner med denne nye aftale og fortsætte arven med at lave fantastisk musik i mit nye hjem. Dette er begyndelsen på en ny musikalsk æra for Bad Boy."

Den nye musikalske epoke for selskabet Bad Boy starter med Diddys egen udgivelse "Last Train To Paris", der udkommer i april næste år, og som ifølge Rolling Stone Magazine bliver en blanding af "electro-hip-hop-soul og funk". Den fortløbende single har fået navnet "Love Come Down" og udkommer allerede i denne uge.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA