x

Kent klar med nyt album

Kent klar med nyt album

Den danske producer Joshua har endnu engang været i studiet med svenske Kent, og resultatet kan høres, når bandet 6. november udsender albummet "Röd". Første single hedder "Töntarna" og udsendes mandag 12. oktober, og til foråret tager gruppen på en turné, der bringer dem forbi både Århus og København til marts.

På gruppens officielle webside fremgår det, at det kommende album indeholder elleve nye sange, der alle er produceret i samarbejde mellem Joshua og Kent. Albummet er indspillet i New York, Berlin og forskellige steder i Sverige, og investerer man i den fysiske udgave af singlen får man udover sangen "Töntarna" remix med af Punks Jump Up og Familjen samt ovenstående cover.

Udgivelsen følges op med en turné, der starter 25. februar i Stockholm. Herefter følger en stribe koncerter i hjemlandet, inden de i begyndelsen af marts tager turen over sundet for at spille i henholdsvis Århus og København.

Det er Scandinavian Congress Center, der 12. marts endnu engang kan byde Kent inden for. Dagen efter det det nye spillested Tap1, der skal lægge scene til gruppens københavnske koncert. Billetsalg til begge koncerter starter 12. oktober via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA