x

Elvis Presleys barnebarn får million-kontrakt

Elvis Presleys barnebarn får million-kontrakt

Afdøde Elvis Presleys barnebarn Benjamin Presley Keough er kun 17 år gammel, men han kan nu kalde sig selv millionær for egen fortjeneste. Han har den anden oktober kunnet offentliggøre, at han netop har skrevet en pladekontrakt på fem millioner dollars (ca. 25,6 millioner danske kroner, red.), med verdens største pladeselskab, Universal. Kontrakten giver ham mulighed for at lave op til fem albums. Det skriver den britiske avis Telegraph.

Benjamin har været i gang med at indspille sin debut-plade, men har for nuværende sat projektet på pause. Hans talsmand siger, at han er "en typisk teenager. Han står op omkring middagstid og grynter af dig". Han håber dog, at Benjamin vil være klar til at udgive debutalbummet engang til næste år. Han fortæller desuden at det foreløbige materiale ikke er inspireret af den legendariske morfars musikalske stil. Hvad vi så kan vente os fra Kongens dattersøn melder historien dog ikke noget om. Han er i øvrigt det første af den nye Presley-generation der får en pladekontrakt. Elvis' eneste datter, Lisa Marie Presley, har fire børn.

Hans mor, singer/songwriteren Lisa Marie Presley har udgivet to albums, der begge har solgt platin. Mange af numrene på hendes anden plade var covernumre, men hun er for sin del blevet inspireret af sin far. Hun har endda udgivet en "duet" med Elvis' hit "In The Ghetto", som hun indspillede sin del af og udgav i august 2007.

Der er ikke givet nogen specifik dato for udgivelsen af Benjamin Presley Keoughs debut-album på nuværende tidspunkt.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA