x

Paul McCartney udsender livemateriale fra New York

Paul McCartney udsender livemateriale fra New York

I forbindelse med at Paul McCartney lancerede en kort amerikansk turné denne sommer, begyndte der at florere rygter om, at det skulle være hans sidste turné nogensinde. Disse rygter er dog efterfølgende blevet skudt ned af McCartney, der sagde, at han ville blive ved med at turnere, så længe der var nogen, der ville betale for at se ham. Det var der rigtig mange, der havde gjort til de tre første koncerter på turnéen, og optagelser fra de koncerter er nu blevet samlet på en ny udgivelse.

"Good Evening New York City" er navnet på den kommende udgivelse, der kommer på både cd og dvd til november. Her vil man kunne se Beatles-legenden spille materiale fra sin solokarriere, tiden med Wings samt en stribe Beatles-klassikere. Derudover vil man også kunne opleve et gæstevisit fra Billy Joel.

Materialet er taget fra de tre juli-koncerter, der blev spillet på Citi Field Stadium, hvor baseball-holdet New York Mets spiller deres hjemmekampe. Ud fra koncerterne har man udvalgt næsten tre timers materiale, der samlet udsendes senere i år. Om koncerterne siger Paul McCartney:

"Det var tre fantastiske aftener for bandet og for mig personligt. Det har meget spændende at være tilbage for at åbne det nye stadion, der ligger hvor det gamle Shea Stadium lå, hvor vi spillede 44 år tidligere. Faktisk mere spændende, for denne gang kunne folk høre os".

The Beatles åbnede i 1965 deres anden amerikanske turné på Shea Stadium foran 55.000 mennesker, der larmede så meget, at ingen kunne høre musikken. Det kunne man dog i juli 2009, og det vil man også kunne høre på "Good Evening New York City", der udsendes på vinyl, cd og dvd.

"Good Evening New York City" udsendes 16. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA