x

LCD Soundsystem udgiver nyt i 2010

LCD Soundsystem udgiver nyt i 2010

Der var lidt hurlumhej omkring LCD Soundsystem i november sidste år, da bandets guitarist Al Doyle først fik lagt bandet i graven og kort tid efter måtte undskylde og dermed genoplive gruppen, der ledes af James Murphy. Nu kommer så det endelige bevis på, at bandet lever i bedste velgående via LCD Soundsystems Facebook-side, hvor Murphy skriver, at der både er en turné og et album på vej.

Seneste album fra LCD Soundsystem hedder "Sound Of Silver" og kom i marts 2007. Siden da er kommet to kompileringer fra gruppen med titlen "45:33", og det er også blevet til et dansk besøg, da de i 2007 spillede på Roskilde Festival. Men nu er der altså nyt på vej, der forhåbentlig vil trække Murphy og resten af bandet tilbage til landet.

Detaljerne omkring den kommende udgivelse er sparsomme, men målet er at udsende det kommende album til marts for derefter at sætte gang i en verdensturné, der skal bringe dem både forbi steder de tidligere har besøgt, men også forbi nye lande som Kina, Serbien og Mexico.

LCD Soundsystem er lige nu ved at få mastereret den kommende udgivelse til både vinyl og cd, men der foreligger endnu ikke en udgivelsesdato for gruppens tredje album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA