x

Månedens Demo live lige om hjørnet

Månedens Demo live lige om hjørnet

På fredag er det sidste gang, at Månedens Demo bliver markeret i Lades Kælder i København. Så ud over de fede bands kan man komme for at sige pænt farvel til at arrangement, der har kørt rigtig godt i næsten fire år.

Det bliver i selskab med TheBoyTheManThePale og Den Fjerde Væg.

Hovednavnet er en trio fra Århus, der spiller en twistet, indiet pop, men med en masse andre inspirationer med i mikset også. Det er selvsikkert og cool, men med en poesi og tvetydighed, der sitrer igennem hele demoen. "Det er både melodisk, kantet og nyt, uden på noget tidspunkt at virke anstrengt.", stod der i GAFFA, hvor anmelderen opdagede, at de diskrete numre voksede støt, og har gjort det lige siden. Et band jeg meget gerne vil se mere til.

Før dem spiller odensianske Den Fjerde Væg. Et post-rock-band med et crush på Massive Attack. "Sangene ville sikkert fungere med en akustisk guitar og vokal, men de blomstrer virkelig op i de ambitiøse arrangementer med maskiner, strygere, guitarer, klaverer og ikke mindst Mys dynamiske vokal i front", stod der blandt andet i demoens anmeldelse for et par måneder siden. De har flere gange imponeret live, og det skal nok blive overvældende at se det seks mand store band i kælderen.

Begge bands har en stærk pop-appeal, men på en eksperimenterende og personlig måde. Der er lagt i til drømme, smerte, drama og en del larm.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA