x

Hør det nye Editors-album

Hør det nye Editors-album

Engelske Editors udsender mandag 12. oktober deres tredje album "In This Light And On This Evening", og i den forbindelse vil der tre dage tidligere blive afholdt et release party på Faust i København, hvor man kan få hørt albummet igennem, og deltage i konkurrencer om det nye album og diverse former for merchandise.

Med deres tredje album er englænderne gået i en mere elektronisk retning, hvilket man blandt andet har kunnet høre på den aktuelle single "Papillon", og til koncerten på årets udgave af Danmarks Smukkeste Festival, hvor de spillede fire sange fra det kommende album.

Men fredag 9. oktober er der altså mulighed for at høre hele albummet for første gang, og det sker på Faust i Skindergade i København. Der er gratis entré, og efter et par gennemlytninger af det nye album, vil DJ Elegia og DJ Hedelain underholde resten af natten med musik fra den mørkere del af rocken, post punk, goth rock, industrial/EBM med mere.

Editors release party kan opleves på Faust, Skindergade 20 i København fredag 9. oktober fra klokken 21:00.

Man vil desuden kunne høre musikken live, når Editors giver koncert i Vega 18. november. Billetter til koncerten kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA