x

La Roux kommer til Danmark

La Roux kommer til Danmark

Det ligner et soloprojekt, men La Roux er faktisk en duo bestående af frontfiguren Elly Jackson og den noget mere tilbagetrukne Ben Langmaid, og sammen har de i år produceret hitsinglerne "In For The Kill" og "Bulletproof", der fulgte op på debutudgivelsen "Quicksand" fra sidste år. Alle tre sange findes på debutalbummet "La Roux", og materialet fra det album vil man kunne høre live for første gang i Danmark 1. marts, når duoen giver koncert i Vega.

De to englændere har sammen skabt et fængende debutalbum, der trækker på inspiration fra navne som Yazoo og The Human League, og specielt i hjemlandet er folk faldet for musikken, der ikke bare blev nomineret til en Mercury Prize, men den har også gjort sig særdeles godt på hitlisterne.

Singlerne er også blevet spillet en del på P3, og nu er duoen så klar til at følge op på radiosuccessen med deres første danske koncert. La Roux kan opleves i Store Vega 1. marts, og billetsalget starter mandag den 5. oktober klokken 10:00. Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA