x

Nick Cave har skrevet endnu et manuskript

Nick Cave har skrevet endnu et manuskript

Nick Cave har i mange år vekslet mellem sine mange musikalske projekter med literære opgaver, og senest har det udmøntet sig i bogen "The Death Of Bunny Monro". Han har også gjort sig som manuskriptforfatter, og i et nyt interview fortæller han nu, at der er endnu en film på vej baseret på et Cave-manuskript.

Det er den canadiske webside Exclaim!, der har talt med Nick Cave. I interviewet fortæller han, at hans første manuskript siden "The Proposition" fra 2005 er baseret på Matt Bondurants bog "The Wettest County In the World". Bogen handler om USA under Depressionen og forbudstiden, og titlen refererer til Franklin County i Virginia, hvor forfatterens bedstefar og grandonkler drev et hjemmebrænderi.

Det er meningen, at det er instruktøren John Hillcoat, der skal konvertere Caves manuskript til det store lærred, ganske som han gjorde det med "The Proposition". Det vides dog endnu ikke, hvornår de to vil begynde at arbejde på filmen, og om den kommer ud før eller efter deres andet samarbejde "Death Of A Ladies Man", der har været undervejs i nogle år og som skulle være bygget på en Leonard Cohen-sang af samme navn.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA