x

Pavement vælger musikken til All Tomorrow's Parties

Pavement vælger musikken til All Tomorrow's Parties

Efter offentliggørelsen af gendannelsen af Pavement og deres fem amerikanske koncerter fortalte guitaristen Scott "Spiral Stairs" Kannberg, at bandet frygtelig gerne ville give koncerter i Europa, og at de specielt var interesserede i at vende tilbage til England. Første skridt i den retning er nu blevet taget med offentliggørelsen af nyheden om, at Pavement skal lægge programmet for næste års All Tomorrow's Parties-festival.

På festivalens side erklærer arrangørerne sig særdeles stolte over at have hyret "90'ernes måske vigtigste band" til at vælge musikken til årets festival, og ikke mindst også at have fået lovning på, at bandet også selv vil optræde.

Tidligere har Mogwai, Tortoise, Slint, The Breeders og publikum været kuratorer på den engelske festival, mens Stephen Malkmus (Pavement), Sonic Youth, Modest Mouse, My Bloody Valentine og Mike Patton har haft ansvaret for at sammensætte programmet til festivalrelaterede arrangementer i USA og England.

Bandet har endnu ikke selv udtalt sig om, hvilke navne de vil sætte på programmet, men mon ikke et eller flere Pavement-sideprojekter kommer i spil. All Tomorrow's Parties kan opleves i Somerset, England i dagene 14.-16. maj, og forsalget begynder i morgen 9. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA