x

Iggy Pop og David Bowie genforenes i Lego

Iggy Pop og David Bowie genforenes i Lego

Det er særdeles populært med spil, hvor man kan spille andre folks musik på plasticguitarer. Men da rock 'n' roll jo som bekendt går hånd i hånd med sex og stoffer, har man hos Harmonix (der blandt andet står bag spillet "Beatles: Rock Band") lagt hovederne i blød for at finde en mere familievenlig måde at kombinere musik og computerspil, og svaret er "Lego Rock Band".

Her kombineres det mest familievenlige af alt legetøj med musik fra Elton John, Blink-182, Vampire Weekend, T-Rex og Queen i et spil, hvor små Lego-mænd rocker ud, mens man, på et lidt lavere niveau end man kender det fra Guitar Hero og Rock Band-spillene, skal forsøge at følge med, mens Lego-klodser i alle farver kommer flyvende mod en.

Den familievenlige del må formodes at ligge i niveauet og den grafiske del, for mange af de udvalgte musikere er kendt for deres udsvævende liv, og de mest prominente karakterer i spillet - David Bowie og Iggy Pop - er nok ikke de mest renskurede rockstjerner, man kunne have valgt.

Ikke desto mindre er mændene bag "Lust For Life" blevet konverteret til Lego-figurer, så man kan se dem optræde med sange som "The Passenger" og "Let's Dance" i spillet, og hvor man har valgt at iklæde Bowie et hvidt 80'er-jakkesæt, har man som man kan se på billedet klogeligt valgt at lade Iggy Pop optræde med særdeles realistisk bar plastikoverkrop.

Det forventes at der senere vil blive offentliggjort deltagelse fra endnu flere rockstjerner til spillet, der udsendes 3. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA