x

MGP 2009 går nummer et

MGP 2009 går nummer et

Der er kommet endnu et album med musik fra MGP, og den populære kompileringsserie er endnu engang gået nummer et og har såmænd også solgt til platin i sin første uge. Albummet indeholder en lang række sange fra MGP-showet inklusive vindersangen "Kun Min" med Pelle B. Andenpladsen indtages af sidste uges førsteplads, "Celebration", der er det seneste opsamlingsalbum fra Madonna.

Ugens næsthøjest placerede nyhed finder vi så på en tredjeplads, hvor Magtens Korridorer er landet med deres seneste album "Milan Allé". De følges til dørs af Rasmus Seebach, hvis solodebut ligger som en nyhed på denne uges fjerdeplads. Sidste navn i top fem er John Fogerty, der er aktuel med albummet "Blue Ridge Rangers Rides Again".

Der er faktisk masser af nyt på denne uges album top 40, hvor man finder endnu en dansk nyhed på 12. pladsen. Her ligger Randi Laubek med albummet "Sun Quakes" en plads over comeback-albummet fra amerikanske Alice In Chains.

Også Grand Avenue er tilbage på albumhitlisten, og de debuterer på en 18. plads med deres seneste album "Place To Fall". Dermed ryger de ind to pladser foran soloalbummet "Schlagerminnen" fra den tidligere Vikingarna-sanger Christer Sjögren.

Der er desuden hele fem nyheder i den nederste del af top 40-listen, og de kommer fra så forskellige navne som Paramore ("Brand New Eyes"), Mariah Carey ("Memoirs Of An Imperfect Angel"), Vera Lynn ("We'll Meet Again - The Very Best Of"), Basshunter ("Bass Generation") og Kings Of Convenience ("Declaration Of Dependence").

Se hele denne uges album top 40 hos Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA