x

Johnson: Det er hiphoppernes Roskilde Festival

Johnson: Det er hiphoppernes Roskilde Festival

Den skæve rapper Johnson er kendt for at give sine lyttere og publikum et smil på læben, når han leverer sine flows stramt og blander historier om barberen, tatovøren og alle de andre figurer i det århusianske univers med store portioner humor. I aften kan publikum møde rapperen til hiphopfestivalen Aarhus Took It.

- Jeg kunne ikke sove i går, fordi jeg tænkte, at nu skal jeg spille i Århus, og det gjorde jeg også i sidste uge, hvor vi spillede i Pakhuset for rigtig mange mennesker. Der var folk glade og var på, og det eneste, jeg tænkte, var, at jeg jo kan ikke spille det samme show, som jeg lige har spillet. Så jeg var oppe sent og klippe et nyt show sammen til i aften, hvor jeg har taget lidt af det gamle med og noget fra den nye plade. Så har jeg også et remix med U$Os nye nummer, som ikke er ude endnu.

Marc Johnson sender et velbarberet smil og glimt fra solbrillen, da han kommer ind på GAFFA-redaktionen. Selvom rapperen indrømmer, at der er en smule sommerfugle i maven, er der masser af plads til hans velkendte humor og småråbende indfald, når han skal fortælle om aftenens koncert til GAFFA:

- I dag der kommer vi med det sindssyge line-up. Det er Rune B, min backuprapper, der præsenterer: Marc Johnson. Boom! Det bliver skørt. Nå, du tænkte på, om jeg havde folk med? Nej, ikke denne gang, det ville blive halvhjertet med den tid, vi havde til rådighed. Det er Aarhus Took It, så vi holder det hiphop.

Aarhus Took It vælger for første gang i år udelukkende at satse på danske navne, hvilket Johnson forstår, men alligevel godt kunne tænke sig at se kunstnere som Scarface eller T.I. på scenen i Århus. Han er dog ikke i tvivl om, at årets hiphopfestival bliver stort og i stedet kalder på kreative danske shows og den velkendte gode stemning:

- Det er jo Aarhus Took It. Det er hiphoppernes Roskilde Festival, og der er mange folk, som kommer langvejs fra for at opleve den stemning, som vi har her i Århus. Så det giver lidt ekstra sommerfugle i maven. Det er ofte lettere at spille på et diskotek, hvor festen allerede er kørende, end at komme ind til en flok hiphoppere, der vil se dig gøre det ordentligt. Det er ikke noget med at mumle eller fucke up i teksten. Så skal du vise, at du er dygtig.

Johnson spiller med blandt andre Malk De Koijn, Clemens og UFO Yepha i løbet af denne weekend, og billetter til arrangementet kan findes på Aarhus Took Its hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA