x

Foals er i studiet med Robyn

Foals er i studiet med Robyn

Der var masser af roser til engelske Foals, da de i 2008 debuterede med albummet "Antidotes". Nu er de gået i gang med at indspille en opfølger, og ifølge rapporter på gruppens Facebook og MySpace-sider sker indspilningerne i Göteborg, hvor de i går 11. oktober fik besøg af svenske Robyn.

Indspilningerne til det kommende album startede faktisk i august, hvor gruppen efter et besøg på Way Out West-festivalen gik i gang med optagelserne, og siden da har der været stille omkring gruppen. De har dog optrådt i London en enkelt gang i september måned, hvor de spillede sangene "Spanish Sahara" og "Death Surf", der forventes at dukke op på det kommende album.

Det var TV On The Radio-manden Dave Sitek, der hjalp Foals med at producere debutpladen. Der er dog ingen meldinger om, hvem der skruer på knapperne i studiet denne gang, men ifølge en opdatering på Facebook har den svenske popstjerne Robyn været på besøg.

Eneste officielle melding er "Robyn er i studiet. Seriøst gode tider", hvilket jo kan tolkes på flere måder. Det kunne dog være interessant at høre, hvad stemmen bag "Konichiwa Bitches" kunne bidrage med på et Foals-nummer.

Det vides endnu ikke, hvornår Foals vil udsende deres andet album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA